Суспільство
16 червня 2017
День батька: Юрій Горбунов приєднався до флеш-мобу UNICEF Ukraine (фото)
Напередодні свята користувачі соцмереж висловлюють своїм татам любов та щиру подяку.
news-image

18 червня понад 80 країн світу відзначатимуть Міжнародний День батька. Напередодні свята користувачі соцмереж почали висловлювати своїм татам любов та щиру подяку.

Про це  повідомляє «Є!» з посиланням на ТСН.

«Сніданок з 1+1» також долучився до флешмобу та разом із командою UNICEF Ukraine розпочав марафон привітань татусям. Запрошуємо всіх охочих ділитися публікаціями про роль батька та його значення у житті й розвитку дитини! Не забудьте доповнити свої дописи відповідними хештегами:  #EarlyMomentsMatter та #СуперТатоМоже.

Ініціатива «СУПЕРТАТО» – це частина великої всесвітньої кампанії Юнісеф. Соцмережами вже поширюються безліч зворушливих фото користувачів із батьками, доповнених щирими спогадами.

Не треба суперможливостей, щоб бути супертатом. Потрібна тільки любов, – закликає команда UNICEF Ukraine.

До світового флешмобу з нагоди Міжнародного Дня батька вже встиг приєднатися ведучий «1+1» Юрій Горбунов. Молодий тато поділився своїми міркуваннями про виховання дитини та батьківську роль у ньому:

Героєм флешмобу також став учасник соціального мультимедійного проекту «Переможці» Сергій Романовський. 26-річний ветеран АТО восени 2014-го під час запеклого бою на передовій у Луганській області утратив ногу. Тепер він веде активну наукову роботу у військовій академії, долає дистанції на марафонських забігах, професійно займається кросфітом та мріє взяти участь у Паралімпіаді в Токіо як тріатлоніст.

Бути батьком – це честь, адже ми отримуємо можливість сформувати красиву людину в усіх її проявах: навчити доброти, співчуття й поваги до людей, відповідальності та любові до рідної землі, розвинути вміння й таланти, – вважає Сергій.

Окрім того, супер-тато додає: 

"Нині діти дорослішають дуже рано, тому, як на мене, важливо вже змалечку цінувати їхню особистість, дослухатися до них. Я впевнений: виховати сина справжнім чоловіком, патріотом, громадянином своєї країни – обов’язок та покликання кожного чоловіка.

Зворушливе фото героя АТО з маленьким сином вже зібрало понад 3000 уподобань на сторінці Юнісеф у фейсбуку.