Війна
16 червня 2017
Бойовики 18 раз за день відкривали вогонь по українських позиціях
Бойовики продовжують використовувати заборонені мінських угодами види озброєнь.
news-image

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом дня 16 червня 2017 року, загинув один український військовий. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook, інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається складною, проте контрольованої українськими захисниками. З початку доби бойовики проросійських незаконних збройних формувань 18 разів відкривали вогонь по нашим підрозділам. У результаті ворожих обстрілів один український вояк сьогодні, на жаль, загинув", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, бойовики продовжують використовувати заборонені мінських угодами види озброєнь. Так, на Приморському напрямку бойовики найчастіше порушували режим припинення вогню. Зокрема, вони обстріляли позиції ВСУ поблизу Богданівки, Крансногоровкі, Широкино, Водяного, Павлопіль і Чермалик. На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Авдіївки, Кам'янки та в районі Пєсков. На Луганському напрямку зафіксовано найменше збройних провокацій. Бойовики обстрілювали українських військових поблизу Новотошківському і в районі Кримського.

Читайте також: Загинув командир ЗСУ, важко поранений під Авдіївкою
Читайте також: Бойовик «ДНР» ініціює ліквідацію частини місцевих депутатів