Події
16 червня 2017
Викидав із вікна, закривав в морозилці: суд дав лучанину, який знущався над кішкою 5 років
Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії.
news-image

Мешканця Луцька засуджено до 5 років позбавлення волі за жорстоке поводження із кошенятами.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар Генпрокурора України Лариса Сарган. Історія знущання з двох кошенят, викладена у вересні 2016 року 18-річною мешканкою Луцька для загального перегляду у соціальну мережу, викликала чималий резонанс не лише на Волині.

У грудні минулого року авторку відео, яка брала активну участь у знущанні над беззахисними істотами, було засуджено за жорстоке поводження з тваринами до 3 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Нині ж суд постановив вирок 21-річному лучанину, котрий викидав кошенят з вікна, поміщав у морозильну камеру, духову шафу та пральну машину.

Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії.

Як повідомив прокурор Луцької місцевої прокуратури Андрій Неродик, Луцький міськрайонний суд, визнавши зловмисника винним у жорстокому поводженні з тваринами (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 299 КК України) та приєднавши до призначеного покарання невідбуту частину покарання за вчинене раніше тяжке тілесне ушкодження, призначив йому остаточне покарання у виді 5 років та 1 місяця позбавлення волі. 

Читайте також: Опубліковано безвізову карту світу для українців (фото)
Читайте також: Путін відповів на слова Порошенка щодо «немитої Росії»
Читайте також: У Києві активісти побили чоловіка який виступав за будівництво еко-запраки