Події
19 червня 2017
В Івано-Франківській області військовий на смерть збив дитину
За вказаним фактом командир військової частини призначив службове розслідування.
news-image

В Івано-Франківській області вчора, 18 червня 2017 року, військовослужбовець на смерть збив 10-річного хлопчика. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"18 червня 2017 року працівниками правоохоронних органів Івано-Франківської області затримано військовослужбовця однієї з військових частин Збройних сил України старшого солдата Б. за підозрою у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув 10-річний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, військовий підозрюється у тому, що він намагався приховати наслідки ДТП. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Крім того, за вказаним фактом командир військової частини призначив службове розслідування. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом наїзду автомобіля на натовп у Львові.