Київ
19 червня 2017
На Оболоні вбили людину
Кілька годин знадобилося правоохоронцям, аби одягнути на підозрюваного кайданки.
news-image

Поліцейським Оболонського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Маршала Малиновського лежить чоловік без ознак життя, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

"За попереднім висновком лікарів, чоловік помер через пошкодження внутрішніх органів. Для остаточного встановлення причини смерті тіло 39–річного загиблого направили на судово-медичну експертизу", - розповіли поліцейські.

На місці події правоохоронці з’ясували, що між двома незнайомцями, які перебували напідпитку, стався конфлікт, під час якого один із чоловіків побив руками та ногами свого опонента. Після цього зловмисник із місця події втік.

"Оперативники встановили особу ймовірного вбивці та, влаштувавши засідку, затримали його неподалік від місця проживання. Ним виявився 37-річний уродженець Києва, який у скоєному зізнався",- йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Нині правопорушник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: У поліції розповіли про підозрюваного в зґвалтуванні 5-річного хлопчика у Житомирі (відео)