Події
19 червня 2017
На Київщині 20-річний молодик скоїв злочин через п'ять діб після того, як звільнився за «законом Савченко»
Парубок не захотів йти пішки додому.
news-image

20-річний молодик п’ять днів тому за "законом Савченко" звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння угону. Але не захотів йти додому пішки та знову вкрав автіку, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 19-річного жителя міста Бориспіль про те, що невідомі викрали автомобіль «ВАЗ», який був припаркований біля новобудови... Встановлено, що заявник припаркував автівку біля новобудови опівдні, а виявив відсутність власного автотранспорту тільки вранці наступного дня", - йдеться в повідомленні поліції.

Злочин було розкрито «за гарячим слідом» під час проведення невідкладних розшукових заходів. Поліцейські затримали зловмисника за місцем проживання, а викрадену автівку виявили неподалік.

"20-річний місцевий житель зізнався у скоєному. Він пояснив поліцейським, щоб не йти вночі пішки додому, в автомобілі, який першим йому потрапив на очі, зламав дверцята та замок запалювання", - розповіли поліцейські.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Читайте також: В Італії професор вбив росіянку та її нареченого