Суспільство
16 січня 2015
Між станціями "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" можуть з’явитися океанські пейзажі
Згідно з повідомленням, столична підземка не витратить на проект жодної копійки
news-image

У найдовшому переході київського метрополітену - між станціями метро "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" - можуть з’явитися океанські пейзажі.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на сайт КМДА.

Згідно з повідомленням, столична підземка не витратить на проект жодної копійки. Його буде втілено за спонсорські кошти, і компанія ТОВ "Уолл Стріт" уже шукає для нього інвесторів.

"Йдучи розмальованим переходом, пасажири зможуть відчути себе ніби під водою. Над їхніми головами будуть плавати акули і дельфіни, а від такої краси з’явиться і гарний настрій, і добрі думки. Ми це робимо для того, аби підтримати та якоюсь мірою заспокоїти людей, особливо у такий важкий для країни час. Наші картини – це позитивна зброя, якою особисто ми виборюємо мир»", – сказав керівник компанії Дмитро Ніколюк та зауважив, що найважливішим моментом у реалізації соціальних проектів є підтримка та активна участь однодумців і волонтерів.

Свої пропозиції та зауваження щодо проекту можна буде залишити у соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці Київського метрополітену.