Політика
20 червня 2017
Рабінович про е-декларації чиновників: «В Україні сталася унікальна в світі легалізація награбованого»
Політик заявляє, що е-декларації це - унікальна, єдина в світі легалізація награбованого у народу добра.
news-image

Вадим Рабінович заявляє, що декларування - це легалізація награбованого у народу добра.

Про це повідомляє «Є!».

Політик зауважив, що в Україні сталася унікальна в світі легалізація награбованого.

«Тепер вони плювали на закон. Коли президенти починають говорити про підняття пенсії - десь поруч вибори»

Е-декларації це - унікальна, єдина в світі легалізація награбованого у народу добра. Про це заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської телепередачі «Хто кому Рабінович», яка виходить по неділях на каналі «112 Україна».

Глядачка з Майдану Незалежності задала парламентарія питання про те, чи робляться е-декларації з метою відвернути увагу від тих, хто краде ще більше. На це Вадим Рабінович відповів: 

«Е-декларації - це зовсім не фейк. Відбулася унікальна, єдина в світі легалізація награбованого. Тому що коли прокурори, адвокати, якісь суддівські чиновники з адміністрації, в житті не працювали в бізнесі, - повторюю, в житті, - декларували мільярди, яхти, дачі, сотні картин, до них вранці ніхто не прийшов, і зараз все в порядку. Вони можуть сказати: "А у мене задекларовано" ». За словами парламентарія, зазначена операція проведена блискуче. «Тепер всі плювали на закон».

 

«Єдине, що я можу сказати: думаю, ми повернемося до цього питання. Підемо на вибори. Ви знаєте, недавно Порошенко заявив, що вимагає від уряду підняти пенсії. Так ось, я знаю: завжди, коли президенти починають говорити про підняття пенсії, - десь поруч вибори, тому мужайтеся. Підемо, а там згадаємо всі ці розмови», - зазначив Вадим Рабинович.

Читайте також:США вводять обмеження на фінансові операції із Кубою

Читайте також:В Україні буде пільгове розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації