Війна
20 червня 2017
Добрі новини із території зони АТО: жоден український військовослужбовець не постраждав
При цьому не зафіксовано жодного факту використання бойовиками забороненого Мінськими угодами артилерійського озброєння.
news-image

ьогодні оперативна обстановка в районі проведення АТО, у порівнянні з попередніми днями, суттєво стабілізувалась, жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook. Зазначається, що від початку доби російсько-терористичні бандформуваннями 8 разів застосовували зброю проти підрозділів Збройних Сил України, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

При цьому не зафіксовано жодного факту використання бойовиками забороненого Мінськими угодами артилерійського озброєння. Порушення незаконними збройними формування умов припинення вогню відбулись тільки на приморському та луганському напрямках. В результаті бойових дій жоден український захисник сьогодні не постраждав.

Повідомляється, що на приморському напрямку противник 5 разів відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО. Зокрема, з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по українських воїнах, які тримають оборону поблизу Павлополя й Новомихайлівки, а з великокаліберних кулеметів - в районі Мар'їнки й Талаківки.

"Луганський напрямок. Всі три ворожі обстріли на цій частині фронту ще до світанку відбулись неподалік від Новоолександрівки. Там бойовики використовували великокаліберні кулемети та зенітну установку", - додали в штабі.
Читайте також: Бойовик «ДНР» пояснив безсилля російських найманців перед українськими військовими (відео)
Читайте також: ОБСЄ: Під Горлівкою на протитанковій міні підірвалася вантажівка з місцевими жителями