Політика
21 червня 2017
Порошенко обговорив із Лагард пенсійну реформу і перспективи приватизації
Порошенко подякував Лагард за підтримку України.
news-image

Президент України Петро Порошенко у Вашингтоні провів переговори з главою Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард. Про це повідомляє прес-служба глави української держави, передає «Є!».

Зазначають, що Порошенко і Лагард обговорили стан впровадження структурних реформ в Україні та майбутні заходи, що мають бути реалізовані найближчим часом.

Президент України поінформував про результати обговорення проекту пенсійної реформи, яке відбулося під час засідання Національної ради реформ.

Директор-розпорядник МВФ зауважила важливість проведення збалансованої пенсійної реформи, яка буде відповідати інтересам держави і громадян України і гарантуватиме справедливі високі стандарти соціального забезпечення.

Співрозмовники також торкнулися перспектив проведення приватизації в Україні, належного функціонування банківської системи, реформування сфери державних фінансів і продовження боротьби з корупцією.

Порошенко подякував Лагард за її особистий внесок у підтримку України.

Президент України перебуває з офіційним візитом у США. Він уже провів зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом Майком Пенсом, главою Пентагону Джеймсом Меттісом і держсекретарем Рексом Тіллерсоном.