Події
21 червня 2017
В Одесі боксери побили 6 перехожих (відео)
Одному із жертв проломили голову
news-image

В Одесі на Французькому бульварі 20 червня двоє неадекватних хлопців побили кількох людей, які укладали плитку на тротуарі. Як зброю спортсмени використовували металеві прути, цеглу та тротуарну плитку, інформує «Є!», з посиланням на 5.ua.

Від дій зловмисників постраждали шестеро людей. Одному із жертв проломили голову. Постраждалих госпіталізували й надали необхідну медичну допомогу. Госпіталізований і один з нападників - там до нього звернулися журналісти, але він, образивши їх, не прокоментував ситуацію.

Поліцейські встановили – один із них був у стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці також підтвердили, що обидва зловмисники спортсмени.

Окрім цього, у ЗМІ побутує інформація про те, що група невідомих спортивної зовнішності приїжджала до затриманих в Шевченківське відділення поліції. До жертв нападу на Єврейську лікарню навідалися невідомі з погрозами. Нападникам інкримінують правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство із застосуванням зброї).

Зазначено, що скоро зловмисника обиратимуть запобіжний захід.

За даними ЗМІ, одного з тайбоксерів (того, що на відео з металевим прутом) звуть Ігор Задорожний, другий (який бив лежачого і пізніше був госпіталізований) – Георгій Бузіашвілі. Обидва займаються в одного тренера і мають ряд нагород. За неофіційною інформацією, у одного з них чемпіонський титул з тайського боксу.

Читайте також: На Київщині активісти побились із поліцією при спробі знести паркан до Дніпра
Читайте також: У Москві 1 липня українець Руденко і росіянин Повєткін розіграють пояс WBO International
Читайте також: Тетяна Чорновол прокоментувала самогубство у СІЗО ймовірного організатора замаху на неї