Україна
22 червня 2017
Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні 23 червня
За даними Укргідрометцентру, 23 червня у західній частині грози, місцями сильний дощ, подекуди град та шквали 15-20 м/с.
news-image

Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні завтра, 23 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"За даними Укргідрометцентру, 23 червня у західній частині грози, місцями сильний дощ, подекуди град та шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 22 червня 2017 року на більшій частині України опадів не очікується, дощ пройде лише в Дніпропетровській і Запорізькій областях, а також у Криму, температура повітря вдень становитиме від +22 до +30. 

В Києві сьогодні без опадів, температура повітря вдень від +23 до +25, вночі - від +13 до +15. Зазначимо, за даними Укргідрометцентру, 22 червня в районі Чорнобиля, Тетерева, Білої Церкви та Миронівки висока (4 класу) пожежна небезпека; в районі Яготина утримається  надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісах, парках, на відкритих територіях та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Читайте також:В Україні вперше виписали штраф за використання георгіївської стрічки

Читайте також:Українські десантники в рамках навчань уперше відкрили вогонь із Градів на поромі (відео)