Події
23 червня 2017
Підрив джипа у Києві: замах могла організувати Росія, він може бути корисним прокуратурі
Підрив автомобіля з севастопольськими номерами в центрі Києва з севастопольцем Германом Гайдуком.
news-image
Підрив у Києві авто з кримськими номерами могло бути організоване російськими силовиками.
 
Про це на сторінці у Facebook написав нардеп Дмитро Білоцерковець, повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.
"Підрив автомобіля з севастопольскими номерами в центрі Києва, пов'язаний за моєю (поки не підтвердженою) інформацією з севастопольцем Германом Гайдуком (він, за повідомленням в інтернеті, був поранений, але залишився в живих)", - написав Білоцерковець.

За його словами, Гайдук був засновником багатьох скандальних земельних кооперативів у Севастополі.

"В його "елітні" житлові кооперативи входили багато депутатів міської ради, судді, прокурори Севастополя. По суті він відводив кооперативи під бізнес, а розраховувався з депутатами та силовиками ділянками або квадратними метрами. Така собі сіточка земельних відводів без конкурсів та конкурентних підстав, яка призвела до викрадення безлічі гектарів севастопольської землі", - написав Білоцерковець.

За інформацією Білоцерковця, так як ця людина може володіти важливою інформацією щодо тих осіб, які голосували за анексію, дане посягання може бути організоване в тому числі і російськими силовиками, залежно від цілей перебування Гайдука в Києві.

"Радий, що Гайдук живий, йому пощастило, він може бути корисним Кримській прокуратурі України", - написав Білоцерковець.

Читайте також:У Києві вибухнув джип Toyota (фото)