Команда КВН з "ДНР" візьме участь у Міжнародному фестивалі КВН в Сочі
news-image

Про це повідомляється на сайті самопроголошеної республіки ДНР, інформує Є | Єдність.інфо. Відповідну заяву оприлюднила прес-служба терористів.

Цього року у фестивалі беруть участь понад 500 команд з різних міст Росії, Білорусі, Латвії, Вірменії, Грузії, Великобританії та інших країн.

13 січня відбувся перший тур перегляду, на якому змогла показати себе і так звана команда "ДНР" "Латте ДонНАБА".

Підтримує "веселих і кмітливих" лідер терористів ДНР Олександр Захарченко. Завершиться фестиваль гумору 24 січня зйомками фінального шоу.

 

Ми постійно відчуваємо відповідальність, яка на нас лежить, - зізнався учасник команди Станіслав Мацак. - Ми знаємо, що не можемо підвести ні нашу Республіку, ні людей, які за нас вболівають. Ми хотіли б висловити величезну подяку рідному вузу - місце, в якому отримала путівку в життя наша команда. Окреме спасибі Олександру Володимировичу Захарченко, Главі Донецької Народної Республіки. Незважаючи на непросту ситуацію в регіоні і божевільну завантаженість, він знайшов час і можливість підтримати нашу команду, і не тільки теплими словами, які обов'язково допоможуть нам виступити гідно і скласти конкуренцію більш досвідченим учасникам
Читайте також: У Європарламенті не бажають називати ДНР та ЛНР терористами