Події
23 червня 2017
У Києві загинув боєць АТО, випавши із вікна
Поліція встановила, що загиблим виявився 37-річний житель столиці.
news-image

Військовослужбовець, який повернувся з Донбасу, випав з 9-го поверху столичної багатоповерхівки.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Києва, інформує «Є!», з посиланням на socportal.info.

Правоохоронці розповіли, що вчора отримали повідомлення про те, що біля багатоповерхівки на вулиці Бучми лежить чоловік без ознак життя.

Поліція встановила, що загиблим виявився 37-річний житель столиці, який нещодавно повернувся із зони проведення АТО. За попередньою інформацією, військовий випав із квартири на дев’ятому поверсі та помер через важкі травми.

Правоохоронці опитали 52-річного власника квартири, з вікна якої випав чоловік. Той розповів, що напередодні він із загиблим та дружиною вживали алкогольні напої на місцевому ринку. Згодом жінка пішла додому, а до них приєднався ще один знайомий.

-Втрьох чоловіки продовжували розпивати спиртні напої, за деякий час вони вирішили піти до квартири киянина, аби продовжити застілля на кухні. Пізніше військовий нібито пішов у кімнату, а згодом усі почули гуркіт та побачили відчинене вікно і відсутність гостя, - наголосив голова Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Стало відомо, що власник квартири у 2007 році притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та три роки тому вийшов з в'язниці умовно-достроково. Місцеві жителі охарактеризували його негативно.

-Продовжуємо працювати зі свідками та очевидцями для встановлення всіх обставин. Зараз ми розглядаємо кілька версій події, у тому числі нещасний випадок, самогубство, умисне вбивство та вбивство з необережністі, - підсумував Кузьмін.

 

Читайте також: Російські терористи 18 разів із початку доби обстріляли українські позиції
Читайте також: Порятунок 20-річного бійця назвали найбільшим за історію лікарні Мечникова