Події
24 червня 2017
Вибух автомобіля у центрі Києва. Поліція розповіла про бомбу (відео)
Момент зафіксувала камера спостереження сусіднього будинку.
news-image

Вибух автомобіля Toyota Land Cruiser у столиці стався, коли водій сів за кермо та зупинився біля розкладки з овочами. Про це заявили в поліції, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Момент зафіксувала камера спостереження сусіднього будинку. Правоохоронці вже говорять про те, що вибуховий пристрій прикріпили до днища машини – сааме під сидінням водія. Останній відбувся пораненнями ніг, але від госпіталізації відмовився. Допомогу йому надано у травмпункті, після чого чоловік прийняв рішення продовжити лікування в іншому закладі. 

Правоохоронці не уточнюють, наскільки потужною була бомба, що спрацювала під автомобілем. Але вже визначили характер приведення її в дію. 

"За попередніми висновками, спосіб підриву – дистанційний", - відзначив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Як повідомлялося, джип вибухнув на перетині вулиць Тургенєвської та Полтавської. Вибуховою хвилею вибило шибки у вікнах сусідного будинку та у машинах, що стояли поруч. У поліції порушили кримінальне провадження за статтею про замах на життя людини. Слідство має дві версії злочину: особисте життя потерпілого і його робота. За інформацією ТСН, замах скоєно на

Вибух авто у центрі Києва могли організувати спецслужби РФ – нардеп
засновника дачного кооперативу в Криму на території національного заповідника "Херсонес-Таврійський" біля самого моря. 

Читайте також: Пожежа у центрі Києва. Журналісти потрапили на згарище історичної будівлі (фото, відео)
Читайте також: Пожежа у лондонській багатоповерхівці: стала відома причина