Світ
25 червня 2017
Доньку Трампа зобов'язали з'явитись в суді
Жінці дозволено давати показання не в Нью-Йорку, а у Вашингтоні, де вона нині мешкає.
news-image

Жінка мусить особисто відповісти на декілька запитань у справі про плагіат дизайну взуття, повідомляє Bloomberg. Пише Таблоїд. 

  Представники модного дому "Aquazzura" звинувачують взуттєву компанію Іванки Трамп у тому, що вона скопіювала їхню модель босоніжок на високих підборах, вартістю понад 780 доларів, зробивши більш дешевий аналог - за 150 доларів.  

Іванка вже встигла заявити, що вона особисто не бере участь у розробці дизайну взуття власної марки.

"Я не займаюся дизайном, виготовленням або продажем взуття. Моя роль у всьому цьому полягає в тому, що я маю поставити остаточний підпис під модельною лінійкою кожного сезону, після того як її схвалила команда дизайнерів", - зазначила донька президента.

   Та суддя відхилив заяву жінки, що вона як "високопоставлений чиновник уряду" надто зайнята, щоб прибути до суду. Тепер Іванка Трамп мусить з'явитися на слухання до кінця жовтня поточного року.   Жінці дозволено давати показання не в Нью-Йорку, а у Вашингтоні, де вона нині мешкає.   Нагадаємо, віднедавна Іванка Трамп пішла працювати у Білий дім до свого татуся. Щоправда, за свою роботу дочка президента офіційно не отримує ані копійки.

Читайте також: У Каліфорнії пройшов конкурс «Найпотворніша собака світу» (фото)