Події
26 червня 2017
На Київщині фермер влаштував стрілянину по сусідах-фермерах
Двох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями доставили в лікарню, передає прес-служба ГУ НП в Київській області.
news-image

Під час конфлікту, який стався між фермерами на поле в с. Стара Оржиця Згурівського району, чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по сусідах-фермерам.

Інформує «Є!», з посиланням на ua.today.

Двох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями доставили в лікарню, передає прес-служба ГУ НП в Київській області. Як повідомили в прес-службі, в поліцію Київської області надійшла інформація про те, що в с. Стара Оржиця на поле директор одного з фермерських господарств поранив двох жителів села. На місце події прибула слідчо-оперативна група Згуровського відділення поліції. Встановлено, що непорозуміння між фермерами сталося, коли орендарі, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів і його синові, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи. 

"Виникла сварка і ... син фермера взяв в автомобілі рушницю" МР-27н "і вистрілив кілька разів у повітря. Його батько теж дістав свою мисливську зброю" МЦ 2001 ", калібром 20 мм, але зробив два прицільних постріли в бік робітників. двох жителів села Стара Оржиця доставили в лікарню. Лікарі діагностували в однієї людини поранення правої нижньої кінцівки, а в іншого - поранення плеча і шиї ", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що на місці події співробітники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї і дозвільні документи на них. 54-річного чоловіка, який стріляв, затримали в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події. Триває слідство.

Читайте також: У Києві двоє чоловіків влаштували перестрілку серед вулиці (фото)