Світ
26 червня 2017
У Таїланді наречений покинув весілля, не домовившись про розмір викупу за наречену
Весілля в провінції в Накхон-Ратчасіма завершилося скандалом.
news-image

На північному сході Таїланду весілля Бенджапорн Варіс і Адірека Чадачана повинно було відбутися минулими вихідними на батьківщині нареченої, в селі Бан-Пхутса. Однак замість урочистого одруження жителів села чекав великий скандал із залученням поліції, пише Bangkok Post, передає «Є!»

Привезений сім'єю Адірека викуп за наречену виявився менше, ніж вимагали батьки дівчини. Мати і батько Бенджапорн Варіс очікували 100 тис. бат готівкою ( приблизно  3 тис. доларів)  і 1 бат  золота. Наречений привіз обумовлену кількість золота, але грошей при ньому виявилося лише 50 тис.

Сім'я Бенджапорн Варіс відмовилася видавати дочку, після чого Адірек Чадачан і його батьки розвернулися і покинули захід.

У відповідь на це батьки нареченої вирушили до найближчої поліцейської дільниці і написали на Адірека заяву, вимагаючи, щоб той покрив понесені сім'єю витрати на організацію весілля.

За словами батька нареченої, 51-річного Бунсуана Варіса, в неділю ввечері сім'ї обговорили подію і домовилися один з одним. В якості причини конфлікту було названо взаємне нерозуміння між батьками молодих людей. За словами пана Варіса, молодята, як і раніше люблять один одного і зіграють нове весілля, коли пристрасті вляжуться. Правда, цього разу церемонія буде скромною.

Витрати на організацію урочистостей, що не відбулися, сім'ї Адірека і Бенджапорн поділять між собою.

Читайте також: Черговий конфлікт у Гідропарку переріс у різанину