Київ
27 червня 2017
З'явилося відео вибуху автівки в Києві
На кадрах видно, як у небо здіймається густий стовп диму.
news-image

У Мережі показали відео з камер спостереження, які зафіксували вибух авто у Києві. Відео опубліковане у YouTube, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

На кадрах видно, як у небо здіймається густий стовп диму. У прес-службі ГУ НП міста Київ повідомили, що внаслідок вибуху загинув водій авто.

"О 8:16 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на перехрестівулиць Соломʼянська та Олексіївська вибухнув автомобіль "Мерседес". На місці працюють слідчо-оперативні групи, експерти-криміналісти, вибухотехніки, лікарі "швидкої" та рятувальники. Встановлюються причини і обставини вибуху", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що сьогодні зранку, 27 червня, в Києві після потужного У Києві потужним вибухом рознесло автомобіль.  Це сталося в районі перехрестя вулиць Солом'янської та Механізаторів у Солом'янському районі столиці. Користувачі соцмереж припускають, що в авто могла вибухнути бомба, адже вибуховою хвилею зірвало навіть дах легковика. Також зазначають, що потужний вибух було чути чи не в усьому мікрорайоні.