Спорт
27 червня 2017
Вболівайте українською: 10 слів для правильного перегляду матчів збірної України
Знайомимо вас з особливими словами, які знадобляться під час перегляду матчів збірної України.
news-image

Знайомимо вас з особливими словами, які знадобляться під час перегляду матчів збірної України. Віримо у перемогу наших хлопців та вчимося вболівати українською.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Gazeta.

Більше ніякої нецензурної лайки - ось вам слова, які мають бути в арсеналі справжнього фаната.

 

Не забуваймо, що збірна противника – ще той міцний горішок. Багато знайомих нам футболістів можуть добряче насолити українцям! А бодай ви скисли, хлопці!Перемога має бути за нами!

 

Віримо в наших хлопців, і якщо вони здобудуть перемогу – це стане справжньою звитягою (перемога в бою; героїчний подвиг).

 

Нехай би такого засмученого виразу обличчя наших вболівальників ми не бачили ні в п'ятницю, ні взагалі. Сподіваємося, кепсько (дуже погано) будуть грати не Коно і Ко, а хорвати.

 

Не лише українські дівчата славляться своєю красою. Ось за цими легінями (молодий чоловік, хлопець, парубок) буде спостерігати вся футбольна Україна в п'ятницю! Справжні красені, погодьтеся!

 

Саме такий гол ми чекаємо від цих хлопців! А особливо від наших нападників Артема Кравця, Романа Зозулі, Євгена Селезньова чи Артема Бєсєдіна. Приголомште нас потужним ударом, який запам'ятається надовго!

 

Уявіть: непоганий розіграш у центрі поля, влучний пас на Ярмоленка, він проходить одного, другого, пробиває … і – трясця твоїй матері (трясця – це лихоманка, хворобливий стан, коли людину лихоманить) – штанга! Це слово просто незамінне для перегляду матчів нашої збірної, бо схожих ситуацій може бути чимало.

 

Наших гравців часто критикують за брак техніки та футбольної майстерності, навіть називають їх "неоковирними", проте ми, віддані вболівальники, віримо, що в потрібний момент вони зможуть віддати філігранний (дуже майстерний) пас, який перетвориться на гол.

 

Влучний замінник тому самому нецензурному вислову, яким ви звикли коментувати провальну гру наших футболістів. Або ж (тьху-тьху) пропущений гол. Сподіваємося, що цього матчу "хай вам грець" (висловлює сильне незадоволення чи несхвалення чогось) будемо використовувати якомога рідше.

 

Завзяття футболістів має не менше значення, аніж їхня майстерність. Навіть "Барса" може програти "Депортіво" після тріумфальної перемоги над ПСЖ. Ми сподіваємося, що збірній Україні достатньо мотивації, і наші хвацькі хлопці (завзяті, запальні) зроблять усе можливе для перемоги.

А ось ще: українці подають кутовий, боротьба у штрафному майданчику суперників, і нашого Євгена Селезньова відверто тримають за футболку, при цьому збиваючи з ніг. А іспанський рефері Антоніо Матеу Лаоса мовчить! Та щоб йому повилазило (вживається, коли хтось чогось не бачить або не хоче бачити)!