MILANIA презентувала колекцію літнього одягу «Bloody Queen by MILANIA» (фото)
Атмосферу вечора створювали провідний Митя Дробот і Dj Julia Sky.
news-image

24 червня в готелі-курорті «Сезони SPA» українська співачка, автор пісень, а з недавніх пір ще й молодий дизайнер MILANIA презентувала колекцію суконь «Bloody Queen by MILANIA» для сильних, успішних і впевнених у собі жінок, інформує «Є!».
Лінія одягу «Bloody Queen by MILANIA» спрямована не тільки на те, що б порадувати шанувальників прекрасними літніми сукнями, але і для того, що б в черговий раз привернути увагу оточуючих до проблеми захисту жінок, які страждають від домашнього насильства в сім'ях. Це жінки, які потребують допомоги, і мета даного проекту - звернути на це увагу громадськості. Одним з таких проектів стала Фотосесія Bloody Queen, а зараз, і повноцінна колекція літніх нарядів.

«Сукні з колекції« Bloody Queen by MILANIA »виконані з високоякісних італійських тканин. Моделі ідеально підкреслюють фігуру, розкривають жіночність, підкреслюють індивідуальність. Хвилясті волани створюють невловимі відчуття легкості і невимушеності. Дівчиною у такій сукні хочеться захоплюватися! »- коментує сама MILANIA.


Атмосферу вечора створювали провідний Митя Дробот і Dj Julia Sky. Підтримати співачку і дизайнера прийшли найближчі люди і друзі, серед яких можна було побачити репера XLDELUXE, дизайнера і королеву східного танцю Лану Тіграну і ін.
Важко не переоцінити партнерів, які підтримали дизайнера в організації показу. Генеральні інформаційні партнери: телеканал «Перший діловий», який завжди в ритмі вашого бізнесу і журнал для жінок нової формації «Woman Magazine». Інформаційна підтримка: глянець TOP CITY і портали «Єдність» і Соціальний портал. Пригощали: мережа гастромаркетов по всій Україні «WINE TIME» і кондитерська студія «Mr.Sweet». Красиві образи моделям створювали майстри BOYKO Beauty School.

Читайте також: Вакарчук несподівано для публіки виступив на Alfa Jazz Fest у Львові
Читайте також: Спадкоємиця імперії Swarovski вийшла заміж у сукні вартістю 900 тисяч доларів (фото)