Суспільство
29 червня 2017
Чоловік забрав маленьких дівчат у батьків і вчинив розпусту щодо них
Одній із дівчат було лише 6 років.
news-image

У Великій Новосілці, що на Донеччині, правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, який вчиняв розпусні дії щодо двох малолітніх дівчат і записав все на телефон.

Про це повідомляє ГУ НП у Донецькій області на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Дві родини разом із своїми доньками, яким 6 і 9 років, познайомились з чоловіком. Спочатку він був дружелюбним, пригощав дорослих і їхніх дітей. Відвівши дівчат, нібито за морозивом, почав вчинювати стосовно них розпусні дії. Налякані діти розповіли батькам, які викликали поліцію. Зловмисник притягується до кримінальної відповідальності, а з малечею працюють психологи. Сім’ї потерпілих на обліку в поліції не перебували, – розповіли у поліції.

За словами прес-служби поліції Донеччини, слідчо-оперативна група негайно прибула на місце та встановила обставини події.

Поліцейські встановили 53-річного зловмисника, який народився у Великій Новосілці, однак тривалий час мешкав за кордоном. У нього було вилучено мобільний телефон, де перебував відеозапис розпусних дій стосовно маленьких дівчат, який є підтвердженням його незаконних дій, – додали представники правоохоронних органів.

Зауважимо, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 156 "Розбещення неповнолітніх" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до п'яти років або позбавлення волі терміном до трьох років.