Київ
29 червня 2017
У Києві 16 людей отруїлися суші
Усі хворі перебувають на стаціонарному лікуванні у клінічній лікарні №4 та №9.
news-image

16 людей постраждали внаслідок спалаху кишкової інфекції в закладі громадського харчування компанії "Суші Ленд Євразія" в Шевченківському районі Києва. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба), передає «Є!» з посиланням на Українські Новини.

Згідно з повідомленням, спалах кишкової інфекції 28 червня була зареєстрована серед осіб, які придбали продукцію в закладі громадського харчування компанії "Суші Ленд Євразія". Усі хворі перебувають на стаціонарному лікуванні у клінічній лікарні №4 та №9.

Хворі пов'язують своє отруєння з вживанням суші "Каліфорнія", "Філадельфія", "Унагі", "Золотий дракон" та інші. Таким чином, Головне управління Держпродспоживслужби у Києві початоло проведення епідеміологічного обстеження вказаного закладу з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень.

Станом на 28 червня підприємство "Суші Ленд Євразія" по вулиці Дмитрівська, 2А тимчасово припинило свою діяльність. Як повідомляли Українські Новини, раніше в Києві після отруєння в мережі ресторанів померла дівчина. Родичі загиблої вважають причиною її смерті саме суші з ресторану.

Читайте також:В Івано-Франківську п'яні копи влаштували аварію (відео)