Події
30 червня 2017
У Чернівцях парубок намагався затримати крадія, але вбив його з необережності
Злодій намагався викрасти з магазину продукти харчування.
news-image

Повідомлення про бійку на зупинці громадського транспорту по вулиці Галицький Шлях у Чернівцях надійшло до поліції надвечір 28 червня, передає «Є!» із посиланням на місцеву поліцію.

Правоохоронці з'ясували, що близько 17-тої години у 19-річного жителя села Великий Кучурів Сторожинецького району виник конфлікт з чоловіком, котрий намагався викрасти з магазину продукти харчування.

"Намагаючись затримати ймовірного крадія, парубок, наздоганяючи, наніс йому удар ногою в область тулуба. Потерпілий – 30-річний житель Кіцманщини – від поштовху упав і вдарився потилицею об асфальт.

Чоловіка було госпіталізовано до реанімаційного відділення Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги, де медики поставили йому діагноз: «мозкова кома». Та незважаючи на всі зусилля лікарів, зранку 29 червня потерпілий помер", - йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом відкрито провадження за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України – «Вбивство через необережність». Для з’ясування всіх обставин трагічного випадку поліцейськими призначено низку експертиз.

На даний час триває досудове розслідування, вирішується питання про оголошення парубкові про підозру у вчиненні даного правопорушення та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: На залізничному вокзалі столиці чоловік, який представився співробітником залізниці, пограбував підлітка
Читайте також: Роман Шухевич служив у військах СС: міф чи правда?