Depeche Mode на концерті у Києві хоче чорні чашки, срібні ложки і 100 кіло льоду
Містом артисти з командою пересуватимуться на шести мікроавтобусах.
news-image

За три тижні до концерту британського гурту Depeche Mode у Києві стали відомі подробиці побутового райдеру музикантів, передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

Заради шоу артистів, яке пройде 19-го липня на НСК "Олімпійський", приїдуть одинадцять фур з сотнями тонн сценічного обладнання і чотири автобуси з технічним персоналом групи - 60 осіб.

А от учасники Depeche Mode прилетять до української столиці власним чартерним рейсом. А містом артисти з командою пересуватимуться на шести мікроавтобусах.

Оскільки шоу "Spirit Tour" обіцяє бути дуже спекотним, британці забажали понад 100 кілограмів льоду і 120 великих рушників.

Що стосується харчування, то за нього відповідатиме штатні кухарі групи, які самі закуповуватимуть продукти і готуватимуть їжу. Для кухонних потреб потрібні також дванадцять великих холодильників і дві конвекційні кухонні плити. А зона для харчування повинна вміщати 75 осіб з відповідними столами і стільцями.

Що ж до особистих побажань самих учасників Depeche Mode, то вони такі: фронтмен колективу Дейв Гаан матиме окрему від усіх гримерку.

Співак і його колеги з гурту воліють пити чай і каву тільки з чашок чорного кольору, а цукор перемішувати срібними ложками.

Організатори шоу обіцяють сцену заввишки майже 20 метрів, а це наче 6-ти поверховий будинок. А на сцені передбачений спеціальний 21-ти метровий поміст, що виходить до глядачів, на якому переміщатиметься Дейв Гаан.

Нагадаємо, про намір Depeche Mode виступити в Україні стало відомо ще восени минулого року.

Британці приїдуть до Києва в рамках свого європейського турне "Global Tour Spirit" на підтримку нового альбому "Spirit".

Читайте також: «Психопат» і «божевільна»: Трамп обзиває американських журналістів