Політика
19 січня 2015
У Росії просять визнати українську армію терористичною організацією
Депутат Держдуми вважає, що світова спільнота має визнати командирів українських збройних сил і добровольчих батальйонів військовими злочинцями, а самі структури - терористичними організаціями.
news-image

Депутат Державної думи Роман Худяков, член партії ЛДПР, направив звернення до Європейського парламенту, в якому він попросив визнати Збройні сили України терористичною організацією, повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на Обозреватель.

Депутат Державної думи Роман Худяков (ЛДПР) направив звернення до Європейського парламенту з пропозицією визнати Збройні сили України та добровольчі каральні батальйони "терористичними організаціями, причетними до злочинів проти людяності, геноциду і військових злочинів". Аналогічне звернення депутат направив на ім'я голови Міністерства закордонних справ Сергія Лаврова.

Російський політик без докорів сумління, забуваючи про російську агресію в Україні, стверджує, що це буде "симетричною відповіддю на висунуту до Європарламенту Верховною Радою України вимогу визнати самопроголошені республіки " ДНР "та" ЛНР "терористичними організаціями".

Худяков, без будь-яких на це підстав, вважає, що світова спільнота, і в першу чергу Росія, має визнати командирів українських збройних сил і добровольчих батальйонів військовими злочинцями, а самі структури - терористичними організаціями.