Події
30 червня 2017
Студенти «ЛНР» отримали російські дипломи в Кабардино-Балкарії
Про це повідомили у прес-службі навчального закладу.
news-image

Студенти т.зв. "Луганського національного університету імені Шевченка", що знаходиться на території окупованого Луганська, захистили дипломні роботи в Кабардино-Балкарському державному університеті імені Бербекова та отримали російські дипломи.  Про це повідомили в прес-центрі закладу, передає «Є!».
Зазначається, що одним з головних аспектів взаємодії установи із російськими навчальними закладами є можливість отримання російських дипломів для луганчан.

"Величезна кількість студентів ЛНУ імені Тараса Шевченка не упустила таку можливість і пройшла державну підсумкову атестацію в КБДУ імені Х.М. Бербекова. Серед них - студенти кафедри туризму, готельної та ресторанної справи Інституту торгівлі, обслуговуючих технологій і туризму", - пише  прес-служба.

Проте, яка саме "величезна кількість студентів" отримала російські дипломи, на сайті не повідомляється.

Як відомо, наразі Луганський національний університет імені Т.Г. Шевченка, який функціонував до окупації Луганська проросийськими бойовиками,  знаходиться в евакуації. Ректорат, значна частина трудового і викладацького колективу знаходяться в м. Старобільську (Луганська область). Проте в окупованому Луганську працює навчальний заклад, що має таку ж саму назву.

Читайте також: Поліція отримала понад 2 тис. повідомлень про інфікування комп’ютерних мереж вірусом-шифрувальником
Читайте також: У Польщі затримано міжнародну злочинну групу, до якої входили 2 українців