Події
1 липня 2017
Працівники British Airways вийшли двотижневий страйк
Працівники, які відмовилися виходити на роботу, стверджують, що роботодавець вжив проти них різноманітні фінансові санкції після попередніх страйків
news-image

Страйкарі стверджують, що роботодавець вжив проти них фінансові санкції після попередніх страйків.

Інформує «Є!», з посиланням glavcom.ua.

Частина працівників British Airways оголосила двотижневий страйк, однак у компанії обіцяють виконати усі зобов'язання перед клієнтами. Про це повідомляє Reuters.

«Усі рейси із лондонських аеропортів Гетвік та Лондон-сіті виконуватимуться без змін, невелике число вильотів із Хітроу може бути об’єднано з іншими», - повідомили у British Airways.

Працівники, які відмовилися виходити на роботу, стверджують, що роботодавець вжив проти них різноманітні фінансові санкції після попередніх страйків. У British Airways підтверджують запровадження «санкцій», однак виправдовують їх. «Ми попередили персонал про наслідки у разі їх участі в страйку. Метою цих наслідків є заохочення співробітників до роботи», - зазначили у авіакомпанії.

Reuters додає, що менеджмент British Airways перебуває не в найкращих стосунках зі своїми підлеглими. Лише протягом цього року працівники компанії перебували на страйку 26 днів.

Читайте також: Катастрофа МН17: Порошенко повідомив про появу доказів про причетність РФ