Кейт Мідлтон змінила зачіску (фото)
Кейт зустрілася з хлопцями та дівчатами, які будуть допомагати суддям і подавати м'ячики протягом наступних двох тижнів.
news-image

У понеділок, 3 липня, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці з новою зачіскою. Вона відвідала відкриття тенісного турніру Уїмблдон - події, яку нещодавно назвала "квінтесенціальною частиною англійського літа".

Інформує «Є!», з посиланням на nv.ua.

Як повідомляє People, відвідуючи знакову спортивну арену в Лондоні перед першим матчем, молода мама з королівської сім'ї була одягнена в сукню в горошок від Dolce & Gabbana. Кейт зустрілася з хлопцями та дівчатами, які будуть допомагати суддям і подавати м'ячики протягом наступних двох тижнів.

Герцогиня була одягнена в сукню в горошок від Dolce & Gabbana

Вона також поспілкувалася з деякими з стюардів і медичними працівниками турніру, перш ніж сісти в королівській ложі та подивитися деякі з матчів.

Нещодавно Мідллтон стала королівським покровителем Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету, який проводить Вімблдон.

Нещодавно Мідллтон стала покровителем Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету

Також вона розповіла про своє давнє захоплення кращими гравцями в теніс.

"Мене дійсно захоплювали Агассі та Сампрас, Іванішевіч і Стеффі Граф. Це мої перші спогади", - сказала вона.
Читайте також: У Мексиці мер міста став під вінець із самкою крокодила
Читайте також: Продається легендарний маєток, в якому Генріх VIII побував п'ять разів - і кожного разу з новою дружиною (фото)