Події
4 липня 2017
Луценко розповів про допит Садового
Міський голова Львова Андрій Садовий був допитаний у Генеральній прокуратурі в якості свідка.
news-image

Садовий був сьогодні викликаний у якості свідка по справі незаконного відчуження землі у львівської громади, - повідомив Луценко, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Міський голова Львова Андрій Садовий був допитаний у Генеральній прокуратурі в якості свідка.

Про це журналістам розповів генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Садовий був сьогодні викликаний у якості свідка по справі незаконного відчуження землі у львівської громади. В якості свідка був допитаний. Ближчим часом слідство планує вийти на підозри, якщо ці підозри будуть стосуватися службових осіб, то, звичайно, слідство буде передано до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та НАБУ», - сказав Луценко.

Міського голову Львова Андрія Садового викликали до Генеральної прокуратури на допит у справі щодо індустріального парку у Львові.

Садовий розповів, що голландська компанія CTP перемогла в міжнародному конкурсі на управління майбутнім індустріальним парком в промзоні Рясне-2. При цьому вона погодилась сплатити за землю 52 мільйона гривень, інвестувати в парк 50 мільйонів євро, а також створити понад 3000 нових робочих місць.

Попри це, в Україні через це порушили кримінальне провадження і «шукають кримінал, де його немає і бути не може».

«Історія триває вже близько року і я дивуюсь терпінню інвесторів, які досі не розвернулись і не гримнули дверима. Буду боротись за цей проект», - підсумував Садовий.

Читайте також:ГПУ та НАБУ взялися за Приватбанк. Арештовано майно, готуються підозри