Суспільство
5 липня 2017
Хохлушки не здаються без бою: Корольова про заборону в’їзду в Україну (фото)
15-го червня Окружний адміністративний суд Києва виніс постанову, якою відмовив у задоволенні її позову.
news-image

Співачка Наталія Корольова, якій ще торік заборонили в’їзд в Україну на 5 років, з першого разу не змогла домогтися у суді скасування постанови СБУ. Тому вона подаватиме апеляцію, пише «Є!» з посиланням наТаблоїд.

Про це Наталка повідомила у своєму Instagram зі словами: "хохлушки не здаються без бою".

Як зазначила Корольова, 15-го червня Окружний адміністративний суд Києва виніс постанову, якою відмовив у задоволенні її позову.

"Суд вказав, що скасування заборони в'їзду в Україну дає суду підстави для висновку про відсутність підстав для визнання оскаржуваної постанови протиправною", - написала співачка.
 
"Суд поверхнево поставився до розгляду справи, не дослідив і не дав оцінки жодному з доказів, наданих моїм адвокатом, при цьому вказав, що рішення прийнято СБУ в межах повноважень. Журналістів на засідання не пустили!" - заявила Наталя.

Тако ж Корольова подякувала команді своїх юристів, які ведуть її справу в Україні.

"У вiльнiй Україні, яка прагне бути європейською країною, на жаль, як це не сумно констатувати, немає незалежної, чесної і справедливої судової системи! Немає!!! На жаль! Земляки мої, тримайтеся але з судами у вас повна д*па!" - заявила Корольова.
 
"Хочеться, звичайно, на все плюнути, розуміючи, що правди нема!!! Але хохлушки не здаються без бою !!! АПЕЛЯЦІЯ!? Та почнемо з неї, а там подивимося, куди дорога правди нас виведе", - підсумувала Наталя, назвавши себе не українкою, а саме хохлушкою.
 

Нагадаємо, у січні Корольовій дозволили прилетіти в Києв на похорон її бабусі.

Читайте також:Геращенко спрогнозував коли РФ готується розірвати Україну зсередини