Події
5 липня 2017
Будинок найбагатшого наркобарона перетворили у люксовий готель
У готелі Casa Malca 36 розкішних задрапірованих оксамитом номерів.
news-image
Будинок найвідомішого в світі колумбійського наркобарона Пабло Ескобара у мексиканському Тулумі перетворили на п'ятизірковий готель.

Про це пише GQ India, інформує «Є!».

"Колись хотіли погостювати у будинку колумбійського наркобарона? Тепер ви можете це зробити", - йдеться у повідомленні.

Колишній приватний маєток "кокаїнового короля" відремонтували та перетворили на пляжний бутик-готель ультра-люксового класу. Зробив це нью-йоркський арт-дилер Ліо Малка.

У готелі Casa Malca 36 розкішних задрапірованих оксамитом номерів, бари у приміщенні та на терасах, а також фойє, заповнені екземплярами з приватної колекції сучасного мистецтва Малки - меблями, скульптурами, картинами та інсталяціями – зокрема, роботами Кенні Шарфа, Рафаеля Гомеса, Кіта Харінга, Жан-Мішеля Баскії, Kaws та інших. Також тут є підземний басейн та сауна.

Побудований сумнозвісним наркобароном у 1980-х роках будинок був покинутий після смерті дона Пабло 1993 року. Усамітнену віллу було знову відкрито 2003-го, а Ліо Малка придбав її у 2012-му. Спочатку це був еко-готель на дев'ять спалень для друзів і родичів. Та з часом Casa Malca розширилася й тепер займає понад 180 метрів білих піщаних пляжів Тулума.

Щоб провести ніч у наповненій предметами мистецтва розкішній місцині, треба сплатити 1400 доларів.

Читайте також: Студенти «ЛНР» отримали російські дипломи в Кабардино-Балкарії
Читайте також: Газ для киян з квітня подорожчав на 1,2%
Читайте також: Потяги мрії: як подорожують у Китаї (фото)