Світ
6 липня 2017
Найдивніші речі, які пасажири хотіли пронести у літак
Неординарні речі, які клієнти хотіли здати в багаж або навіть пронести в ручній поклажі в літак.
news-image

Нещодавно британська авіакомпанія Virgin Atlantic провела невелике дослідження і розповіла про найдивніших і неординарних речей, які її клієнти хотіли здати в багаж або навіть пронести в ручній поклажі в літак.

Інформує «Є!», з посиланням на hyser.com.ua.

Один з найяскравіших випадків, який відзначили в авіакомпанії, стався з пасажиром, який летів за маршрутом з Нью-Йорка до Лондона. Чоловік спробував «перевезти» справжнісіньку і дуже величезну тушу корови, яку він ретельно загорнув в пакувальну плівку.

Ще один незвичайний випадок спостерігався з пасажиром авіакомпанії, який летів з Лондона в Йоганнесбург (ПАР). Чоловік хотів здати в багажний відділ велику ванну.

Також в авіакомпанії Virgin Atlantic розповіли про групу туристів, яка покидала індійське місто Делі з наміром перевезти в багажному відсіку узголів'я ліжка. Порадував британських бортпровідників і клієнт, який намагався зареєструватися на рейс з холодильником. Що цікаво, цей самий холодильник був заповненим їжею.

Серед інших випадків, які запам'яталися працівникам авіакомпанії, називають пасажирів з автомобільними шинами і бамперами. Особливо цікава ситуація виникла, коли люди були в аеропорт з золотими рибками в поліетиленовому пакеті з водою.

Читайте також: На борту російського пасажирського літака раптово помер чоловік