Суспільство
6 липня 2017
Аеропорт Бориспіль офіційно підписав договір з Ryanair
15 березня один із найбільших європейських лоукостерів - компанія Ryanair - оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень.
news-image

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" підписав договір з європейською авіакомпанією-лоукостером Ryanair, інформує «Є!» з посиланням на Економічну Правду.

Про це у Facebook повідомив директор аеропорту Павло Рябікін.

"Ми зі своєї сторони підписали договір з Ryanair і відправили до головного офісу авіакомпанії. Це зайняло у нас менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування (зміна до наказу Міністерства інфраструктури), що було основним стримуючим фінансовим чинником", - повідомив Рябікін.

Він також додав, що договір погоджено всіма службами аеропорту та зовнішніми аудиторами. 

"Чи всі бажання Ryanair відображено в контракті? Більшість, але не всі. Зокрема на напрямок Київ-Лондон знижка у 80% не надається, оскільки цей напрямок для аеропорту "Бориспіль" не є новим", - підкреслив Рябікін.

Нагадаємо, що 15 березня один із найбільших європейських лоукостерів - компанія Ryanair - оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень. Компанія планує рейси з Києва та Львова.

Читайте також:Найдивніші речі, які пасажири хотіли пронести у літак

Читайте також:Авіакомпанія Wizz Air відкрила новий рейс Київ-Варшава