Суспільство
6 липня 2017
На Харківщині дитина прийшла у майстерню до батька та залишилася без пальців
Батько відволікся лише на декілька хвилин.
news-image

Із села Маслівка, що на Харківщині, з травматичною ампутацією двох пальців на руці було доставлено 2-річну дівчинку до Первомайської лікарні. Стан її здоров'я медики оцінюють як середньої тяжкості. Про це повідомили у поліції Харківської області, передає «Є!»

Як з’ясували правоохоронці, дитина виховується в благополучній родині, окрім дівчинки в сім'ї є ще двоє дітей. У вільний від роботи час, батько дівчинки працює на деревообробному станку, який розташований в окремій будівлі на території господарства.

"Саме в такий момент вчора до чоловіка прибігла дворічна донечка та попросила запиляти палицю. Батько відволікся на декілька хвилин. Саме в цей час дитина піднесла руку близько до станку, в результаті чого лишилась без двох пальчиків. Батько одразу викликав медиків, які доставили постраждалу до лікарні", - розповіли поліцейські.

Зв фактом відкрито кримінальне провадження за ст.166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Зараз працівники поліції встановлюють обставини події.

Читайте також: У Харкові чоловік вистрибнув з вікна 7-го поверху лікарні
Читайте також: На Закарпатті водій на смерть збив 12-річну велосипедистку