Події
6 липня 2017
На російському телеканалі вирішили вибачитися перед Вакарчуком (фото)
Але слова та інтонація, якими це вибачення було сказано, прозвучали більше як знущання.
news-image

На російському Первом канале, де гурту "Океан Ельзи" приписали 35 концертів у Росії, вирішили вибачитися за помилку, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Але слова та інтонація, якими це вибачення було сказано, прозвучали більше як знущання.

5-го липня програма, тема якої була "Куда идет Украина?" почалася зі слів ведучого:

"У мене зараз дуже важлива і дуже непроста місія. Я хочу вибачитися за нашу вчорашню прикру помилку. Група "Океан Ельзи"справді не гастролювала по Росії з 2014 року".
 
"Я прошу вибачення у всіх наших глядачів декількох категорій, особливо тих, хто впав в істерику через це, а істерика була і ще яка. Хлопці, одужуйте, їжте побільше овочів, сухофруктів, тому що "у запора два врага: чернослив и курага". Хлопці, ще раз вибачте, ми робимо все, щоб у нашій програмі такого більше не траплялося", - продовжив він.

Але вишенькою на цьому торті стали заключні слова росіянина:

"Але вводити заборону на в’їзд артистів ми, як і раніше, вважаємо божевіллям та повним моральним деградуванням. Ось таке вибачення".
 

Нагадаємо, днем раніше у цій самій програмі, якій конче не дає спокою ситуація в Україні, говорили про українських гастролерів та записали у них "Океан Ельзи". Тоді лідер гурту Святослав Вакарчук заявив, що не був у Росії з 2013-го року.

Читайте також:Ми закликаємо Росію припинити дестабілізацію України, - Трамп

Читайте також:Росіянка 10 років жила із забутим після операції тампоном у животі