Події
8 липня 2017
На Херсонщині суддя влаштував стрілянину: є постраждалі (фото, відео)
Куля влучила у бік, зачепила ребро, однак життєво важливі органи не ушкодила.
news-image

На Херсонщині суддя районного суду місцевому жителю бік, а іншого вдарив пістолетом. Очевидці запевняють, що причиною бійки стала непристойна поведінка озброєного чоловіка в кафе, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Пістолет у стрілка відібрали. Саме з цієї зброї суддя Олександр Шумило стріляв по людях, стверджує Олександр Шептун. Дісталося і йому – куля влучила у бік, зачепила ребро, однак життєво важливі органи не ушкодила. 

Конфлікт стався поблизу кафе, де поруч група молодих людей святкувала день народження. Там само відпочивав суддя з другом, розповідає 19-річний Євген Кудас, якого ця зустріч привела на лікарняне ліжко. Він каже, що разом з другом підійшов привітатися, однак Олександр Шумило руки хлопцям не подав. 

"Склалася ситуація, він почав мені хамити. Потім: на коліна, я вас усіх, каже, перестріляю", - твердить потерпілий.

Після цього, кажуть очевидці, чоловік витяг пістолет. 

"Ходив, на всіх наводив, стріляв. Тут три постріли десь, потім дядя Саша, мого однокласника батько, збив його з ніг", - розповів Руслан Бутенко. "Нічого не лишалося робити, як просто бігти та стрибати на нього. В цей час, коли я його завалив, пролунав постріл", - каже поранений чоловік.

 

На допомогу батькові побіг Євген – хотів забрати зброю. Каже, суддя вкусив його за палець, а потім вдарив пістолетом по голові. Тепер хлопець у лікарні зі струсом мозку. З приводу нічної бійки поліція відкрили аж три кримінальні провадження. "За фактом завдання тілесних ушкоджень судді – хуліганство. За фактом причинення ушкоджень жителям – кримінальна справа 122-га стаття середньої тяжкості та 125-та легкі ушкодження", - розповів начальник Каховського відділу поліції ГУ НП в Херсонській області Андрій Третяк.

Тільки через три дні після стрілянини поліція нарешті забрала пістолет, з якого стріляв суддя. Речовий доказ передали правоохоронцям перед телекамерами в кафе, де й стався конфлікт. Там досі стоїть недопита пляшка коньяку і лежить неоплачений рахунок судді на 350 гривень. Однак 37-річного чоловіка, який у Горностаївці пропрацював три роки, у селищі вже немає. На роботі кажуть, що він на лікарняному, однак жодних подробиць не наводять. 

 

Читайте також: Чоловік, що в травні звільнився із колонії, де відсидів за зґвалтування, зґвалтував 16-річну дівчину
Читайте також: В Раді зареєстровано законопроект, що передбачає хімічну кастрацію ґвалтівників
Читайте також: В Бразилії створили спеціальний додаток, здатний показати, де відбувається збройний конфлікт