Події
10 липня 2017
В Лос-Анджелесі через пожежу на електростанції без світла залишилось 140 тисяч чоловік
Причиною відключення став вибух, викликаний надмірною спекою
news-image

В американському місті Лос-Анджелес (штат Каліфорнія) пожежа на електропідстанції залишив без світла 140 тисяч жителів. Про це повідомляє ABC News.

Пожежа сталася ввечері в суботу на електростанції в північно-східній долині Сан-Фернандо, інформує «Є!», з посиланням на strana.ua.

Причиною відключення став вибух, викликаний надмірною спекою. Останній раз подібні показники температури повітря були зафіксовані в Лос-Анджелесі 131 рік тому. Вогонь перекинувся на обладнання електростанції, яке подає високовольтне електрику і розподіляє його при більш низькій напрузі на споживачів в околицях.

В управліннях гідро- і електростанціями було відключено електрику, щоб пожежники змогли ліквідувати загоряння. Розмір збитку від інциденту встановлюється.

При цьому на даний момент не повідомляється, коли буде відновлено подачу електроенергії. Агентство підкреслює, що в місті вже другий день поспіль сильна спека - 32 градуси тепла за Цельсієм.

Знеструмленими залишаються Porter Ranch, Winnetka, West Hills, Canoga Park, Woodland Hills, Granada Hills, North Hills, Reseda і Chatsworth.

Читайте також: Через масштабні лісові пожежі у Канаді оголосили надзвичайний стан