Події
10 липня 2017
Нічна ДТП на Вінниччині: через лобове зіткнення автівок загинуло четверо осіб (фото)
Водій автомобіля «ВАЗ 21110» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу.
news-image

У Вінницький області між селами Петрик та Дашківці Літинського району сталось зіткнення автомобілів «ВАЗ» та «Мерседес Віто». Про це повідомили у поліції області, передає «Є!»

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 липня у Літинському районі близько 2:40 години на автодорозі сполученням Стрий-Кіровоград-Знамянка.

За інформацією слідчого управління, водій автомобіля «ВАЗ 21110» не впорався з керуванням та, виїхавши на зустрічну смугу, допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Віто».

В результаті автопригоди 23-річний водій «ВАЗу», двоє його пасажирів віком 23 та 31 років загинули на місці пригоди. Двоє молодших чоловіків - мешканці Літинського району, старший – житель Хмільницького району.

У мінівені перебувало подружжя з Хмільника. Пасажирка автомобіля, 55-річна дружина водія отримала травми несумісні з життям, 60-річний водій у важкому стані госпіталізований до Літинської лікарні.

Слідчим призначено ряд експертиз для встановлення причини виїзду на зустрічну смугу, в тому числі, буде з’ясовано чи перебували водії у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили загибель кількох осіб). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.