Політика
10 липня 2017
Вадим Рабінович: «Справа Розенблата» показала - треба йти на перевибори та змінювати владу
На думку політика, важливо судити за казнокрадство й злодійство, а не за висловлювання фігурантів справи.
news-image

Вадим Рабінович закликав правоохоронців до викриття ще одного фігуранта «справи Розенблата-Полякова», вимагаючи звернути увагу слідства на голову Держгеонадр України Миколу Бояркіна. Про це народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» заявив у прямому ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Є!»

«У справах Розенблата і Полякова взяли дівчину-помічницю, хлопця-охоронця. Ви що, вірите в те, що саме вони розікрали країну?

До уваги генерального прокурора: ви не чули, може, там в одному з епізодів просили «п'ять тисяч для Бояркіна"? Знаєте, хто такий цей Бояркін Микола? Це голова Держгеонадр України. Саме він їм все і роздавав. Тихо-тихо з'їхали повз Бояркіна.

Будь ласка, поверніться й до Бояркіна. Дізнайтеся і розкажіть, як він розбазарює наші надра, як він отримує гроші, за що, чи в змові він з цією бандою. Прошу це вважати моїм офіційним депутатським зверненням», - заявив Вадим Рабінович.

За його словами, важливо судити за казнокрадство і злодійство, а не за висловлювання фігурантів справи.

«Ці злодійкуваті пики вже довели нас усіх до того, що люди взагалі перестають в щось вірити, дивуються: як ми цих бариг, дрібних жуків взагалі вибирали? Член правлячої коаліції називає країну "дебільною". Це обурює генпрокурора.

А у мене ще питання: якщо інший фігурант справи не називає так країну, так що, йому можна красти? А якщо хтось гопак станцює, так йому що, можна взагалі країну розтягувати?» - констатував народний депутат, одночасно закликавши судити за казнокрадство і злодійство, а не тільки оцінювати висловлювання фігурантів справи.

«Ця справа показала:"Народний фронт" рве генпрокурора за своїх, а БПП готовий своїх здавати. І ці люди розповідають, як жити. Треба йти на перевибори - і змінювати владу», - резюмував опозиційний політик.
Читайте також: Нардеп Поляков обідає в ресторані разом з в.о. голови Регламентного комітету Пинзеником (фото)