Світ
10 липня 2017
Найкрасивіший злочинець розлучається з дружиною
Жінка вважає, що слава дуже зіпсувала її чоловіка.
news-image

Дружина моделі Джеремі Микса, відомого як "найкрасивіший злочинець в світі", Мелісса, хоче розлучитися з ним. Причиною стали знімки, на яких Мікс розважається на яхті зі спадкоємицею Top Shop Хлоєю Грін, передає «Є!»

Як виданню The Daily Mail розповіла Мелісса Мікс, для неї зрада чоловіка стала дуже неприємним сюрпризом.

"Одного разу вранці я заглянула в телефон - незнайомі люди надсилали мені повідомлення з посиланнями на ці фото, де мій чоловік цілує цю жінку. Це був шок. Ніби бомба вибухнула і знищила весь мій світ. Я ніколи не чула про Хлою Грін, думала, що чоловік працює".

Коли Джеремі повернувся до США, дружина, що не дивно, не зустріла його з розпростертими обіймами.

"Я сказала, якою спустошеною та злою я себе відчуваю, - цитує жінку видання. - Він весь час вибачається. Але не за те, що зробив, а за те, яким чином я дізналася про все. Я відчуваю себе приниженою, не тому, що мій чоловік був спійманий з іншою жінкою, а тому, як нахабно вони себе вели. Він каже, що не хотів цього. Ці знімки будуть переслідувати мене вічно ".

Мелісса також розповіла, що у них з чоловіком була розмова про розлучення і вона вважає, що шлюб врятувати неможливо. І він погодився.

Вона також розповіла, що завжди сприймала шлюб з Джеремі дуже серйозно.

"Коли його посадили в тюрму, я відвідувала його, приносила йому гроші, дбала поодинці про нашу сім'ю (у них двоє дітей - прим.ред.) - і мені навіть в голову не могло прийти кинути його".

Вона вважає, що слава дуже зіпсувала її чоловіка.

"У його голові все перевернулося. Секс рухає торгівлю. Він сексуальний хлопець і не хотів, щоб його дружина була з ним в цьому новому житті. Він почав тусуватися зі знаменитостями. Звичайно, я хотіла бути частиною його нового світу, ми багато сперечалися про це. Я любила чоловіка - і все ще люблю його. Ніколи не думала, що наш шлюб закінчиться ось так ".
Читайте також: Ведмідь спробував вкрасти у жителя Фінляндії пакет зі сміттям (відео)
Читайте також: Поляки підготували Фіат для подарунка американському актору Тому Генксу