Світ
10 липня 2017
Стюардеса розбила пляшку вина об голову пасажира, який намагався відчинити двері літака
23-річний Джозеф Даніель Худеков з Тампи сидів в першому ряду першого класу.
news-image

Стюардеса розбила пляшку з вином про голову пасажира, який намагався відкрити двері літака компанії Delta під час польоту з Сіетла в Пекін.

Про це повідомив агент ФБР, який розслідує інцидент.

23-річний Джозеф Даніель Худеков з Тампи сидів в першому ряду першого класу. Він зажадав пляшку пива перед вильотом, отримав її і випив. Він не виявляв жодних ознак сп'яніння, і більш не замовляв ніяких напоїв.

Через годину після вильоту, коли літак летів над Тихим океаном, Худеков сходив в туалет, запитав про щось стюардесу і несподівано кинувся до дверей літака, намагаючись її відкрити. Його схопив два стюарда, але вони їх відкинув. На допомогу екіпажу прийшли кілька пасажирів. Худеков розбив одному стюардові особа. Він розбив пляшку вина про голову пасажира, який намагався його зупинити.

Стюардеса схопила дві літрові пляшки червоного вина, і завдала ними удари по голові Худеков, розбивши одну пляшку. Це ніяк не вплинуло на Худеков, який закричав: "Та ти знаєш, хто я такий?". Худеков в кінці кінців скрутили кілька пасажирів. Його руки і ноги зв'язали кабельними стяжками. Незважаючи на це, він продовжував залишатися в бойовому настрої до вимушеної посадки в Сіетлі, і його постійно утримували кілька пасажирів.

Худеков загрожує 20 років в'язниці і 250 тисяч доларів штрафу. Він мовчить на слідстві і на суді, не пояснюючи мотивів свого вчинку

 

Читайте також: Стали відомі ультимативні вимоги Ryanair, які не влаштовують Бориспіль
Читайте також: Кейт Мідлтон змінила зачіску (фото)