Суспільство
11 липня 2017
Нардепи з УДАРу підтримають зняття недоторканності за всіма поданнями ГПУ - Кличко
Депутатський мандат не дає права чи індульгенції на порушення законів.
news-image
Віталій Кличко вважає, що ВР, розглядаючи питання про зняття недоторканності з нардепів, повинна керуватися виключно регламентом, законодавством та відповідальністю, покладеною на депутатів їхніми виборцями, і винятків не повинно бути ні для кого. 

Про це передає прес-служба столичної адміністрації, передає «Є!».

При розгляді питань про позбавлення недоторканності народних депутатів, щодо яких надійшли подання від генерального прокурора, винятків не повинно бути ні для кого – незалежно від того, до якої фракції входить той чи інший депутат. Якщо є в правоохоронних органів факти, які потребують розслідування, значить треба дати їм можливість виконувати свою роботу. Цього сьогодні вимагає суспільство. Народні депутати з групи «УДАР» підтримають зняття недоторканності з усіх депутатів, щодо яких є подання в парламенті, – підкреслив Кличко.

Він також зазначив, що депутатський мандат не дає права чи індульгенції на порушення законів. І суспільство повинне бачити, що недоторканних немає, що перед законом усі рівні і відповідальність буде для всіх – і для пересічних громадян, і для представників тієї чи іншої гілки влади.