Суспільство
12 липня 2017
Родина з України три роки подорожувала світом на велосипедах не повертаючись додому
У 2014 Фолькнерів проводжали у мандри з Майдану.
news-image

14 країн або 30 тисяч кілометрів за три роки. І усе це на велосипедах. Родина музикантів з України здійснила подорож з Києва до Австралії, а потім до Азії. І нарешті мандрівники повернулися додому. Але не самі. Під час подорожі у Ярини та Володимира народився синочок. Вже у Києві подружжя зустрічали друзі.

Про свій приїзд Ярина та Володимир, відомі як гурт Фолькнери, повідомили за два дні.

У 2014 Фолькнерів проводжали у мандри з Майдану.

До оселі, де зупиняться в Україні, з аеропорту теж вирушають велосипедами. Вони б не поверталися, якби не маленький Марко. Хлопчик трохи прихворів. Він народився під час мандрів в Австралії. Передчасно. Тоді для родини збирали допомогу українські волонтери. Як тільки малюк підріс, Ярина та Володимир знову сіли на велосипеди. Марко вже бачив Малайзію, Тайланд, Китай, Лаос. З малечею, каже Ярина, подорожувати не так і складно. По дорозі його бавили навіть місцеві.

Ночувала родина переважно у наметах. Інколи у храмах чи школах.

Вони вирушали із двома тисячами доларів у кишені. Заробляли у дорозі вуличними концертами. А інколи грошей майже не доводилося витрачати. Гостинністю здивував Іран.

Їм часто доводилося куштувати екзотику. У Австралії смакували кенгурятиною, в Індії папаєю з перцем. У раціоні траплялися і комахи.

Загалом вони проїхали 30 тисяч кілометрів. 14 країн. Не були вдома три роки. Однак, в Україні планують залишатися не більше трьох місяців. Як тільки Марко одужає, знову рушать у дорогу.

Читайте також: За рішенням Ради Полякова притягнуть до відповідальності
Читайте також: МЗС Грузії: безвіз із ЄС доступний і для окупованих Абхазії та Південної Осетії