Події
12 липня 2017
Військові ЗСУ розпочали голодування: названо причини
Голодування вже розпочали 12 осіб: Антон Кабула, Калмиков Сергій, Микола Шафалюк, Галина Клемпоуз, Іван Швая, Валерія Бурлакова, Мирослав Олійник, Владислав Олійник, Дмитро Суровий, Роман Заремба, друг Товарищ, Роман Нестерчук.
news-image

Добровольці 54-ої окремої механізованої бригади оголосили голодування на знак протесту проти утисків з боку командування.

Про це повідомила молодший сержант ЗСУ, 54-тої ОМБр Валерія Бурлакова у Facebook, інформує «Є!»,  зпосиланням на 24tv.ua.

Військові вимагають, щоб командування таки дотрималось обіцянки про збереження цілісності. Зі слів бійців, керівництво проігнорувало прохання та численні рапорти про те, що бійці хочуть воювати у межах одного підрозділу.

П'ять місяців добровольці, які після загибелі "Міфа" підписали контракти з 54-ою ОМБр і ті, що перевелися до цієї бригади, щоб бути зі своїми, домагалися того, що нам обіцяли: дозволити нам воювати разом, у складі однієї роти. Комбриг казав, що усе вирішить комбат, комбат – що комбриг... І – нічого, – пише вона.

Сержант наголосила, що добровольці механізованої бригади оголосили голодування після того, як дізналися, що їх розподілили у різні підрозділи ЗСУ.

Бурлакова зазначила, що голодування вже розпочали 12 осіб: Антон Кабула, Калмиков Сергій, Микола Шафалюк, Галина Клемпоуз, Іван Швая, Валерія Бурлакова, Мирослав Олійник, Владислав Олійник, Дмитро Суровий, Роман Заремба, друг Товарищ, Роман Нестерчук.

Читайте також: Російські окупанти не пускають на донецькі затоплені шахти німецьких експертів
Читайте також: В Одесі стартували українсько-американські навчання «Sea Breeze-2017»