Політика
13 липня 2017
Супрун - це смерть з косою: Активісти протестують проти медреформи (фото)
Протестувальники залили кров’ю будівлю Мінохорони здоров’я, а по доріжці пройшлася Супрун у вигляді смерті з косою.
news-image

Протестувальники залили "кров’ю" будівлю Мінохорони здоров’я, а по доріжці пройшлася  "Супрун" у вигляді смерті з косою, повідомляє «Є!» з посиланням на Експрес.

У такий спосіб протестувальники з профспілок Волинця висловили протест проти медичної реформи "на крові", яку реалізує МОЗ.

Будівлю МОЗ було залито "кров’ю". Після цього, за закликом ведучого, протестувальники створили коридор, яким пройшла "Супрун" у вигляді смерті з косою. Слідом за нею пройшли люди у халатах, а саму доріжку також залили "кров’ю".  

Як прокоментував дійство ведучий акції:

"Псевдореформа залита кров’ю українців. Уряд тягне у загибель не лише українців, але й всю медичну галузь країни".

 Учасники акції, слідом за "Супрун" та людьми у халатах перемістилися під Верховну Раду, де мають намір озвучити свої вимоги.  

Нагадаємо, сьогодні вранці за ініціативи профспілок Волинця понад 3,5 тисячі протестувальників розпочали акцію протесту під МОЗ проти медичної реформи.  Як заявив організатор акції протесту, голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, реформу медицини необхідно зупинити. 

"Медичну реформу у нинішньому вигляді слід зупинити. Супрун має піти у відставку. Медична галузь на сьогодні ледве виконує покладені на неї функції. Але так звана "реформа" Уляни Супрун та її приспішників штовхає вітчизняну медицину до катастрофи", – зазначив Волинець.

Читайте також:Супрун: Комітет Ради саботує медреформу, 396 правок все нівелюють