Події
13 липня 2017
Єгор Соболєв пояснив, чому сталася сутичка між ним та Ляшком на трибуні ВР (відео)
Конфлікт відбувся під час виступу Ляшка.
news-image

У кулуарах парламенту нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв пояснив журналістам, чому він відштовхнув свого колегу Олега Ляшка від мікрофона, коли той проголошував промову, передає кореспондент «Є!»
"Ми зранку були змушені заблокувати трибуну для того, щоб парламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з Добкіна, ухвалив закон, який обмежує недоторканність всіх депутатів та ухвалив закон про антикорупційний суд, який реально буде місцем, куди корупціонери боятимуться заходити, бо отримають там правосуддя.
Олег (Ляшко - ред.) попросив виступити й почав говорити про те що "іноземці для аудиту антикорупційного бюро - це ганьба і зрада". Я не міг як голова комітету, як народний депутат, як громадянин дозволити йому це робити", - пояснив свою позицію нардеп.
"Потім ми поговорили, виявилося, що його фракція вирішила не голосувати за залежного аудитора. Я сказав, що це дуже добре рішення та Антикорупційне бюро його не забуде", - з посмішкою додав Єгор Соболєв.
Нагадаємо, сьогодні сталася сутичка між депутатами Єгором Соболєвим та Олегом Ляшком під час виступу останнього з трибуни. На той час трибуна була заблокована низкою нардепів. Проте лідеру радикалів Олегу Ляшку дозволили виступити з промовою. Олег Ляшко виступив із критикою щодо призначення іноземців на посаду аудитора НАБУ. Після цього Єгор Соболєв відштовхнув Ляшка від мікрофона. Обурений Ляшко вимагав дати йому слово.
"Не бийтеся! Зупиниться! Що це за демократія?!" - кричав радикал.
Зрештою Ляшку таки дали можливість закінчити промову.