Події
20 січня 2015
На Чернігівщині жінка хотіла вчинити самогубство, стрибнувши з пішохідного моста
Врятувала жінку співробітниця прес-служби ДСНС
news-image

20 січня о 00:24 у Чернігові до Служби порятунку "101" надійшло  повідомлення з міліції про те, що 31-річна мешканка обласного центру намагається вчинити самогубство і стрибнути з пішохідного моста через р. Десна, пише Є l Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ДСНС.

За викликом прибуло відділення аварійно-рятувальної частини. На місці події з’ясувалося, що жінка знаходиться на розташованій збоку моста навісній металевій конструкції і нікого з чоловіків до себе не підпускає. У зв'язку з цим, співробітниця прес-служби рятувальників, капітан служби цивільного захисту Ірина Щукіна, яка прибула на місце події разом з оперативною групою обласного Управління ДСНС для проведення фото і відеозйомки, віддала колегам свою апаратуру й змогла наблизилася до  жінки.

Після тривалої розмови, Ірина начебто вмовила останню від суїциду та тільки-но взяла її за руки, як та відірвала руки від перил і знову хотіла стрибнути  вниз. Проте  рятувальниця змогла не тільки утримати жінку навісу, але й витягти її на міст.