Політика
14 липня 2017
Депутат-мультимільйонер Константіновський написав заяву про відмову від мандата
Він побажав парламенту успіху у проведенні реформ, а сам вирішив повернутися у бізнес.
news-image

Народний депутат України В'ячеслав Константіновський написав заяву про відмови від мандата.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Сьогодні прийняв рішення, яке звалило величезний вантаж з моїх плечей. Написав заяву про відмову від депутатського мандата. Завтра вранці воно буде в секретаріаті ВР і, сподіваюся, буде проголосовано на наступній сесії", - написав він.

Константіновський назвав три роки, проведені у Верховній Раді, найпохмурішим періодом свого життя, і зазначив, що так і не став справжнім політиком.

Він побажав парламенту успіху у проведенні реформ, а сам вирішив повернутися у бізнес. При цьому Константіновський пообіцяв, що продовжить боротьбу за повернення землі радгоспу "Пуща-Водиця" навіть після позбавлення депутатського мандату.

В'ячеслав Константіновський – відомий український мультимільйонер, зокрема він є власником мережі ресторанів "Пузата Хата". Статки Константіновського та його брата-близнюка Олександра оцінюються у понад 350 млн доларів.

У 2014 році В'ячеслав Константіновський заявив, що продав свій втомобіль "Rolls-Royce Phantom" за 2,5 млн грн, а гроші від продажу пожертвував на потреби війська. 

Читайте також: Богомолець госпіталізували прямо із парламенту через втрату свідомості (фото)